Ga naar inhoud

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een manier waarop een bedrijf werkt. Dit heeft betrekken tot een aantal zaken. Het soort ondernemen is gericht op de economie, maar houdt hierbij rekening met de mens en met de ecologische voorwaarden. Dit wordt ook wel de driedelige P genoemd: profit, people en planet. Het rekening houden met deze 3 p’s komen naar voren in de normen en waarden van een bedrijf, de maatschappelijke verantwoordelijkheid en de maatschappelijke betrokkenheid van een bedrijf. Packstore.nl is een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Lees door voor alle informatie.

De onderneming van Packstore.nl

Packstore is een bedrijf wat gespecialiseerd is in fulfillment, co-packing en logistiek. Dit is de P van Profit. Dit houdt voor de werknemers in dat ze onder andere goederen in- en om moeten pakken in doosjes en zakjes, artikelen stickeren en halffabricaten monteren tot een eindproduct. Deze handelingen zijn geschikt voor mensen die lang afwezig zijn geweest van de arbeidsmarkt. Dit brengt ons direct tot het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is de P van People. Ze geven mensen de kans om zich weer te kunnen ontwikkelen in de maatschappij. Deze maatschappelijke verantwoording en betrokkenheid maakt Packstore een bedrijf wat lijkt op een sociale werkneming.

Interesse

Als u interesse heeft in de producten of diensten van dit bedrijf, of meer wilt weten over de Maatschappelijk Verantwoorde manier van ondernemen, klik dan hier. Alle informatie is voor u toegankelijk.