Ga naar inhoud

Lekker weer? Organiseer een buitenbioscoop

Nu de temperaturen buiten weer stijgen hebben we steeds meer zin om weer lekker naar buiten te gaan. Maar met zijn allen een mooie film kijken, dat doe je niet zo snel in de tuin. Een leuk idee is om dan ook met mooi weer een buitenbioscoop te organiseren. Bijvoorbeeld als feestje voor de buurt, een romantische film voor de ouders, of een leuke kinderfilm voor de kinderen.  Maar ook als bedrijfsevenement is een buitenbioscoop een idee!

Het succes van een buitenbioscoop

Het bijzondere aan een buitenbioscoop is dat het alle zintuigen prikkelt. Doordat je buiten een film bekijkt kan je deze heel anders beleven. Een buitenbioscoop is dan niet alleen een leuke ervaring voor thuis maar ook als bedrijfsevenement. Door je bedrijfsfilm bijvoorbeeld te tonen tijdens een evenement wordt deze op een heel andere en toegankelijke manier bekeken. Maar een buitenbioscoop is ook een idee om op een unieke locatie een film te tonen. Denk bijvoorbeeld aan een musea, een natuurgebied of boven op een dak. Het maakt de totaalbeleving voor je publiek compleet!

Movie5 organiseert de buitenbioscoop!

Lijkt het je wat om een buitenbioscoop te regelen? Neem dan contact op met Movies5 en zij verzorgen de unieke totaalbeleving! Ook een idee voor het organiseren van een FIFA toernooi