Ga naar inhoud

Laat je schoenen weer leven bij een schoenmaker Den Haag

Iedereen heeft het wel eens. Je lievelingsschoenen zijn eigenlijk op, maar je wilt ze niet weggooien. Het is namelijk een kwestie van een nieuw zooltje, of iets anders kleins. Je kan dan je schoenen naar een schoenmaker Den Haag brengen. Maar naar welke ga je? Geen zorgen, en zoek niet meer verder. Je bent namelijk bij 12Shoe aan het juiste adres.

Schoenmaker Den Haag nodig? Ga naar 12Shoe!

Als je een schoenmaker Den Haag of schoenmaker Amsterdam nodig hebt, kan het soms nog wel eens lastig zijn om deze te vinden. Je ziet bijvoorbeeld door de bomen het bos niet meer of ze zijn al dicht als je je schoenen wil versturen. Gelukkig heeft 12Shoe daar een oplossing voor!

Bij 12Shoe is er namelijk een ander concept dan bij de schoenmaker Den Haag of schoenmaker Amsterdam. In plaats van dat je naar een winkel gaat, verstuur je de schoenen gewoon per post naar het bedrijf. Je stuurt deze op, samen met een reparatieformulier en je ontvangt gewoon binnen een week je schoenen. Gemaakt en ook nog eens gepoetst!

Wil jij ook je schoenen laten repareren en wil je niet naar een schoenmaker Den Haag of schoenmaker Amsterdam? Ga dan naar 12Shoe. Print daar het reparatieformulier uit en verstuur je kapotte schoenen!