Ga naar inhoud

Kwekerij Souman doet het net even anders

Een tuincentrum in Hattum gezocht? Misschien is Kwekerij Souman wel iets wat u zoekt. Het is geen regulier tuincentrum en niet helemaal wat u misschien bij een tuincentrum zich voorstelt. Bij Kwekerij Souman kweken ze namelijk alles helemaal zelf! En dat is toch ook wel een een zeer onderscheidend punt. U koopt er een plantje rechtstreeks uit de kwekerij en kunt er ook uw planten laten overwinteren!

Een gigantische bloemenweelde

Laat u onderdompelen in de verrassende bloemenweelde. Kwekerij Souman laat u graag zien wat ze zoal hebben staan en vertelt u graag over de liefdevolle verzorging van alle bloemen en planten. Ook als u advies nodig heeft voor de verzorging van uw eigen planten kunt u bij Kwekerij Souman terecht. Zij vertellen u graag hoe u uw bloemen en planten het beste kunt verzorgen.

Meer dan een tuincentrum

Ziet u er tegenop om uw eigen planten op zolder te laten overwinteren? Breng ze naar de kas van Kwekerij Souman. Hier worden ze de winter goed verzorgd en op de juiste temperatuur gehouden. Zo weet u zeker dat u ook in het voorjaar weer van uw planten kunt genieten. Meer weten? Breng een bezoek aan het tuincentrum in omgeving Zwolle.