Ga naar inhoud

Kinderen goed opgevangen

Ben jij een hardwerkende ouder en ben jij op zoek naar een kinderopvang in de omgeving van Bloemendaal? Dan zit je bij kinderopvang Bloemendaal, genaamd Kinderdagverblijf Ducky Duck aan het juiste adres. Deze kinderopvang zorgt ervoor dat ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan, en ervan overtuigt zijn dat er goed op hun kinderen worden gelet. De openingstijden van het kinderdagverblijf zijn van 07:00 uur in de ochtend, tot 19:00 uur in de avond.

De voordelen van Ducky Duck

Kinderdagverblijf Ducky Duck kent een aantal voordelen tegenover zijn concurrentie. Zo zijn de openingstijden van zeer gunstig voor de werkende ouders, aangezien zij al vroeg geopend zijn, en ook tot laten geopend blijven. Dit zorgt ervoor dat ook de werkende ouder op afstand zijn kind bij de opvang kan achterlaten, en hiervoor niet later naar zijn werk hoeft te gaan. Daarnaast zijn de prijzen voor de kinderopvang ook zeer scherp geprijsd, en betaal je niet teveel voor de opvang van jouw kind. Bovendien zullen jouw kinderen leren met andere spelen, en zal er altijd goed op jouw kinderen gelet worden bij de kinderopvang.

Wil jij meer informatie over kinderdagverblijf Ducky Duck en wil jij jouw kind(eren) bij dit kinderdagverblijf in Bloemendaal inschrijven? Surf dan naar de website, en schrijf jouw kind(eren) online in!