Ga naar inhoud

Kies voor een slowjuicer van Greenis

Houdt u ook van experimenteren in de keuken? Of vindt u het gewoon heerlijk om veel aandacht te besteden aan uw eten? Dan is een slowjuicer iets voor u. Hoewel een slowjuicer vooral bekend staat om het zelf maken van sappen, kunt u deze ook gebruiken voor andere leuke dingen. Denk aan ijs, soep en notenmelk. Een slowjuicer is niet zoals andere fruitpersen. Niet alleen omdat u er meer mee kunt maken dan alleen sap, maar ook omdat de werkwijze van een slowjuicer anders is en zorgt voor een ander resultaat.

Werkwijze en resultaat

Een slowjuicer werkt anders dan een normale fruitpers. Het verschil zit onder andere in dat een slowjuicer op een hele langzame manier perst en zeeft. Daarnaast gebeurt dit zonder hitte. Dit zorgt ervoor dat er weinig voedingsstoffen verloren gaan, waardoor de voedingswaarde tot wel 6 keer zo hoog kan zijn. Een slowjuicer scheidt daarnaast automatisch het pulp van het sap, maakt bijna geen geluid, heeft een mooie moderne uitstraling en gebruikt weinig energie.

Nu bestellen

Bestel nu uw slowjuicer en u heeft deze vaak de volgende dag al in huis. Verzendkosten zijn altijd gratis. Heeft u vragen? Ga dan naar de website voor alle informatie en de contactgegevens. Vanaf deze website bestelt u ook de slowjuicer.