Ga naar inhoud

Inentingen in Utrecht voor elke vakantiebestemming

Gaat u binnenkort op vakantie naar Thailand? Dan staat u vast te popelen om de prachtige natuur en cultuur van het land te bewonderen en te ontdekken en de genieten van het prachtige weer. Daarnaast bent u waarschijnlijk ook van alles aan het regelen, zodat u onbezorgd op vakantie kunt. Om onbezorgd op vakantie te gaan én te kunnen genieten van de vakantie is het erg belangrijk om vaccinaties voor Thailand te nemen. Op deze manier komt u zeker uw vakantie gezond door. 

Vaccinaties

Ook voor andere landen geld dat u misschien vaccinaties nodig heeft. Sommige vaccinaties worden geadviseerd en andere vaccinaties zijn zelfs verplicht. Daarnaast is niet elke vaccinatie hetzelfde qua inhoud, tijdstip waarop het genomen moet worden en hoe lang deze zal werken. Om al deze informatie duidelijk op een rijtje te krijgen heeft de website thuisvaccinaties voor elk land een pagina aangemaakt, zodat je alle informatie in één keer krijgt. Hier staat ook direct bij of jouw zorgverzekering dit al dan niet vergoed.

Afspraak maken

Naast de informatie op de website van thuisvaccinaties, kunt u ook via de website een afspraak maken om een vaccinatie te ontvangen bij u thuis of op het werk op het tijdstip naar wens. Dit kost niet extra dan bij de huisarts of in het ziekenhuis, maar is zeker wel een stuk makkelijker voor u. Dus bijvoorbeeld voor inentingen in Utrecht bent u aan het juiste adres.