Ga naar inhoud

Ik wil assertiever worden

 

Kent u dat: Iemand vraagt iets aan u om te doen en eigenlijk wilt u het helemaal niet doen? Echter vindt u het enorm lastig om NEE te zeggen en hierdoor brengt u zichzelf de problemen. Tijdens het werk neemt u bijvoorbeeld hierdoor veel meer taken op uw schouders dan eigenlijk mogelijk is. Terwijl u met uw eigen werkzaamheden enorm veel moeite heeft, bent u toch weer te aardig voor anderen om ook  hun werkzaamheden over te nemen. Het is dus zaak aan u om assertiever te worden te worden en dit doet u met behulp van een specialist.

Assertiever worden in Amsterdam

Bent u woonachtig in de omgeving van Amsterdam en herkent u het bovenstaande probleem? Dan kunt u contact op nemen met Psycholoog Luchie die de assertiviteitstraining Amsterdam aan biedt. Met zijn assertiviteitstraining zal u beter om gaan met vragen die andere aan uw stellen en durft u eindelijk voor uw eigen mening op te komen. De training zal u laten ervaren dat u belangrijk bent en dat uw mening het meest belangrijk is.

Voor informatie bekijk de website

Wilt u meer informatie over het assertiever worden? Surf dan direct naar de website van assertiviteitstraining Amsterdam en lees alles over zijn diensten.