Ga naar inhoud

Hoe werkt het precies: een youngtimer regeling?

Heeft u een youngtimer? Dan is de regeling voor de youngtimer iets anders dan die van een ‘normale’ auto. Wij vertellen u er graag over. Wist u namelijk dat de waarde van de auto in het economische verkeer gebruikt wordt voor de vaststelling voor de waarde van de youngtimer? Dit wordt meestal gebaseerd op de aankoopprijs van de auto. Dit is natuurlijk lager dan de oorspronkelijke nieuwprijs! Bij een nieuwe auto ligt de bijtelling rond de 22%. Hoe zit dit eigenlijk bij een youngtimer regeling? Hier ligt de bijtelling rond de 35%. Maar geen paniek! Want de waarde waarover dit percentage over berekend wordt is veel lager. Ook mag er op deze waarde afgeschreven worden. Een stuk voordeliger voor u dus. 

De vele voordelen!

Bij Elaska kunt u terecht voor meer informatie over een youngtimer regeling. Een youngtimer regeling brengt al veel voordelen met zich mee, maar bij Elaska geniet u pas echt van voordelen. Want zij werken met speciale verzamelpolissen, hanteren de laagste premiegarantie, zijn een Fehac Businesspartner, hebben een snelle schadeafwikkeling en wanneer u advies wilt dan krijgt u dat van experts.

Meer informatie lezen?

Voor meer informatie over een youngtimer regeling verwijzen wij u door naar Elaska. Schroom niet om contact op te nemen bij vragen en / of onduidelijkheden.