Ga naar inhoud

Hockeysticks en kleding

Dit is een bericht voor alle hockeyspelers die op zoek zijn naar mooie hockeyspullen. Ga voor alle benodigde hockeyartikelen eens een kijkje nemen op de site van Juniorhockey.nl.  Bij Juniorhockey.nl verkopen ze een gevarieerde collectie van o.a. goedkope hockeysticks, hockeyschoenen, hockeytassen, hockeykleding en accessoires.

Internetwinkel

JuniorHockey.nl is de eerste internetwinkel ter wereld die zich gespecialiseerd heeft in het online verkopen van junior hockey-benodigdheden. Zij verkopen uitsluitend A-merken en hechten veel waarde aan kwalitatief goede producten. Een greep uit de bekende A-merken: Adidas, Oasis, Malik, Grays International, Eppo, Gribbid en Dita. Het bestellen bij Juniorhockey.nl is heel simpel. Je zoekt het artikel dat je wilt kopen, klik op “in winkelwagentje” en ga verder na “afrekenen”. Je hebt de keuze om een account aan te maken, maar je kunt ook zonder account bestellen. Dan geef je aan op welke dag je het pakketje wilt ontvangen en tot slot kun je de wijze van betaling aangeven, veilig via iDEAL, met een creditcard of Afterpay. Klik op “kopen” om je bestelling af te ronden.

Artikelen bestellen

Dus ben je nieuwsgiering geworden? Ga dan naar de website Juniorhockey.nl en neem een kijkje in deze bijzondere webwinkel gespecialiseerd in hockeyartikelen, waaronder hockeykleding kids. Zij voeren als enige hockeyspecialist het Thuiswinkelwaarborg keurmerk, dat betekent dat het kopen bij JuniorHockey.nl geheel betrouwbaar is.