Ga naar inhoud

Heroïne brengt veel risico’s met zich mee

Heroïne is geen drug om mee te experimenteren. Naast het feit dat heroïne heel erg verslavend is komen er ook nog andere risico’s bij kijken. Meestal wordt heroïne geïnjecteerd wat diverse infecties zoals aids met zich mee brengen. Het gebruik van heroïne brengt niet alleen gebruikers in grote problemen, ook mensen in directe en indirecte omgeving. Afkicken heroïne? Om van een heroïne verslaving af te komen zult u veel moeten vechten tegen de verleiding om heroïne te gebruiken. Ook zult u last krijgen van ontwenningsverschijnselen zoals kotsen, trillen, koorts en pijn in gewrichten en spieren. Het kan wel meerdere jaren duren voordat u helemaal genezen bent.

De hulp van Miroya

Heeft u nou in de gaten dat u meer heroïne gebruikt dan u had  voorgenomen, het uw leven overneemt en u er niet meer mee kunt stoppen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Miroya. Om af te vallen en daarna ook clean te blijven is een juiste behandeling essentieel omdat veel mensen na af gekickt te zijn weer een terug val krijgen en weer gaan gebruiken. Tijden uw intakegesprek met Miroya worden alle mogelijkheden besproken.

Voor meer informatie over het afkicken van heroïne kunt u een kijkje nemen op de website van Stichting Miroya. Daarnaast kunt u ook via telefoon of mail contact opnemen met een van de medewerkers.