Ga naar inhoud

Heerlijk overnacht in Maastricht

Afgelopen maand zijn mijn man en ik voor het eerst naar Limburg getrokken om hier een aantal dagen de omgeving te ontdekken en hebben wij overnacht bij een B en B nabij Maastricht. De bed & breakfast Pincky was een zeer aangenaam verblijf en heeft ons laten genieten van de provincie Limburg. De bed & breakfast liet ons namelijk na een vermoeide dag ontdekking door Limburg heerlijk slapen in de bedden die van een zeer hoge kwaliteit zijn. Bovendien profiteert u ook nog eens van het feit dat er WIFI in de bed & breakfast aanwezig is.

Groot pluspunt

Het is heel belangrijk voor ons dat er WIFI in het verblijf aanwezig is. Echter is dit nog op vele plaatsen in Nederland bij een bed & breakfast nog niet het geval, maar bij de bed & breakfast in Maastricht profiteert u dus wel van het feit dat u gewoon gratis van het WIFI gebruik kan maken. Daarnaast kunt u op elke moment van de dag een heerlijk bakje koffie of thee drinken en zal u heerlijk rustig kunnen slapen.

Voor informatie

Wilt u meer informatie over de Bed en Breakfast Pincky? Surf dan direct naar de website van de specialist en lees hier alles over de bed & breakfast.