Ga naar inhoud

Heeft u afvalpersen nodig?

In een bedrijfspand, magazijn of werkplaats is er vaak veel afval te vinden. Bijvoorbeeld van verpakkingen van producten, van materialen die zijn gebruikt en natuurlijk ook plastic bekertjes en ander afval. Het is vervelend als dit zoveel afval is dat het moeilijk netjes te houden is en veel ruimte in neemt. Herkent u dit? Kies dan voor de papierpers van Allmarec.

Over de persen

Allmarec is gespecialiseerd in het verwerken van afval binnen bedrijven. Karton, papier en ander afval kan veel ruimte in beslag nemen. Dit is ruimte die wij graag gebruiken voor produceren, werken en meer. Daarom zorgen de persen van Allmarec ervoor dat we een plek hebben voor ons afval. Dit scheelt ruimte en maakt alles een stuk netter. Bij Allmarec vindt u persen voor papier, karton en afval in het algemeen. Deze persen maken het een stuk kleiner dan het was. Zeker een aanrader voor elke plek met veel afval waar graag wat ruimte bespaard wil worden.

Meer weten?

Alle informatie over de afvalpersen is te vinden op de website van Allmarec. Als u meer wilt weten, advies nodig heeft of een vraag heeft is het mogelijk om contact op te nemen. Dit kan via de website of telefonisch. De gegevens staan op de website.