Ga naar inhoud

Gullimex: voedselveiligheid voorop in uw horeca-onderneming

Bent u werkzaam in de horeca? Dan weet u er vast alles van dat er aan strenge regels moet worden voldaan. Voedselveiligheid is een zeer belangrijk aspect in de keuken. Omdat voedselveiligheid een lastig iets is, kunt u dit maar beter zo makkelijk mogelijk maken. Gullimex helpt u hierbij. Gullimex is marktleider in voedselveiligheid en biedt de beste producten om deze veiligheid te garanderen. Ga naar de website en schaf vandaag nog producten aan.

Veelzijdig

Gullimex is een veelzijdig bedrijf. Het bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in voedselveiligheid. Ook op het gebied van proces- en productveiligheid kunt u bij Gullimex terecht. Onder deze productveiligheid vallen onder andere hygiƫnecontrole, patiƫntveiligheid en noem maar op. Alles weten over wat Gullimex voor uw bedrijf kan betekenen? Ga dan snel naar de website. Daar leest u alles over de werkzaamheden en producten van Gullimex.

Voedselthermometer

Met voedselveiligheid gaat natuurlijk temperaturen gepaard. Het is van het grootste belang dat voedsel de juiste temperatuur heeft. Zeker als het om vlees gaat. Wanneer uw bedrijf de juiste instrumenten heeft wordt dit temperaturen een snelle en zorgvuldige klus. Met de juiste instrumenten bent u zeker van een nauwkeurige meting. Schaf een voedselthermometer aan en maak het temperaturen van voedsel zo makkelijk mogelijk.