Ga naar inhoud

Gretige Poolse werknemers

Poolse werknemers zijn ideaal voor de Nederlandse ondernemer. De Nederlandse ondernemer houdt namelijk van werknemers die enorm hard kunnen werken, en Poolse werknemers zijn van die werknemers die altijd tot het gaatje gaan. Poolse werknemers staan bekend om een enorm laag ziekteverzuim, en ze zijn opgegroeid met de gedachte dat werken enorm belangrijk is! Dutch Job Centre is een Pools uitzendbureau dat het mogelijk maakt om de meest geweldige Poolse werknemers in dienst te nemen.

Geen taalbarrière

De Poolse werknemers spreken altijd vaak vloeiend Engels, waardoor er nooit een grote kloof zit in de taal tussen ondernemer en werknemer. Daarnaast zijn de Poolse werknemers enorm leergierig, en zijn ze vaak bereidt om de Nederlandse taal te leren. In enkele gevallen heeft de Poolse werknemer al de beschikking over de Nederlandse taal, omdat hij of zij zich compleet verdiept heeft in de taal en deze thuis heeft geleerd. Er zal dus nooit een probleem zijn in de taal, want deze wordt altijd perfect beheerst door de werknemers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft met een Poolse werknemer? Surf dan direct naar de website van Dutch Job Centre en lees alles over de mogelijkheden die u heeft met het aantrekken van een Poolse werknemer.