Ga naar inhoud

Genieten met een sfeervolle houtkachel

Na een lange werkdag door de kou weer naar huis en dan thuis komen in een heerlijk warm en sfeervol huis. Dat is natuurlijk waar iedereen van kan genieten. Uw huis verwarmen doet u met een houtkachel. Bij Haardenexpert kunt u prachtige en sfeervolle houtkachels kopen van uitstekende kwaliteit.

Houtkachels

Houtkachels zorgen voor een zwoele warmte en een fijne sfeer. Bij Haardenexpert kunt u terecht voor veel soorten houtkachels. U kunt kiezen uit inbouw houtkachels, inzet houtkachels en vrijstaande houtkachels. Ook kunt u kiezen voor een liftdeur kachel of voor een draaideur kachel. Een voorbeeld is de Kal-fire Heat Pure 70 van Haardenexpert. Dit is een bijzondere liftdeur kachel die makkelijk schoon te houden is. De kachel beschikt over een uniek sluitmechanisme, dat ervoor zorgt dat de ruit kan kantelen. Hierdoor kunt u de kachel eenvoudig schoon houden.

Het assortiment bekijken

Bent u benieuwd naar de verschillende houtkachels van Haardenexpert, bijvoorbeeld de Kal-fire Heat Pure 70? Bekijk het assortiment in de showroom in Apeldoorn of op de site. Ook kunt u hier de andere kachels en haarden bekijken, zoals de gashaard, de pelletkachel en de elektrische haard. Voor meer informatie gaat u naar de site van Haardenexpert of u neemt contact op met Haardenexpert en zij helpen u dan graag verder.