Ga naar inhoud

Gaat u een kitten nemen?

Een kitten heeft veel verzorging nodig. Het immers een klein beestje met een zwak immuunsysteem. De kitten is nog volop in ontwikkeling en is erg vatbaar voor allerlei ziektes met eventuele mogelijke ernstige gevolgen. Het is dan ook belangrijk dat u uw kleine kitten goed inent en laat testen op allergieen bij de huisarts. Zo voorkomt u vervelende problemen! Ook heeft uw kleine kitten veel aandacht en liefde nodig. Een kitten is vaak erg nieuwsgierig en wil veel spelen. Maar ook zeker veel slapen! Zorg dus voor een lekkere slaapomgeving en laat de kitten af en toe ook even lekker met rust. 

Zoekdierenarts.nl voor tips

Wellicht heeft u behoeft aan tips en meer informatie over kittens. Wat moet u wel en niet doen bijvoorbeeld? Op de website Zoekdierenarts.nl kunt u heel veel informatie vinden over kittens. Een erg handig hulpmiddel om te gebruiken. Ook kunt u uiteraard naar de huisarts of dierenspeciaalzaak voor meer informatie!

Een kitten wordt groot

Net als alle jongen dieren worden ook kitten vanzelf groot en volwassen. Een kitten kan uiteindelijk meer dan 14 jaar oud worden. Heeft u zich dat goed gerealiseerd? Kunt u de opvoeding en verzorging van uw kitten wel combineren met bijvoorbeeld uw baan en / drukke sociale leven? Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Zoekdierenarts.nl.