Ga naar inhoud

Fraudeurs aangepakt

Te vaak gebeurt het nog op de werkvloer dat er spullen worden ontvreemd van elkaar. Dit soort diefstal is enorm moeilijk te ontdekken en daarvoor is het soms handig om een specialist in te schakelen voor dit soort bedrijfsfraude. Rebuss is zo’n specialist die u hiervoor kunt inschakelen en zij zullen uitzoeken of er ook bij u op de werkvloer gefraudeerd wordt. Fraude op de werkvloer kan variëren van het frauderen met cijfers door de baas zelf, tot het ontvreemden van elkaars spullen (collega’s).

Het ontdekken van fraude

Het ontdekken van fraude op de werkvloer doet u het meest snel met behulp van Rebuss. Deze specialist is gespecialiseerd in dit soort zaken en zal er alles aan doen om de waarheid zo spoedig mogelijk boven tafel te krijgen. Te vaak wordt fraude op de werkvloer niet gevonden, waardoor deze fraudeurs gewoon doorgaan met de fraude die zij plegen. Hierdoor kunnen vele euro’s mysterieus verdwijnen en zullen deze nooit meer boven water komen. Echter zal met Rebuss de waarheid altijd achterhaalt worden en zullen de fraudeurs worden gepakt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de bedrijfsrecherche Rebuss? Surf dan direct naar hun website en maak direct online een afspraak met de specialisten!