Ga naar inhoud

Film Impact haalt alles uit Premiere Pro

Het maken van video’s in tegenwoordig heel erg populair. Veel mensen zetten als hun creativiteit op Youtube, maar het is ook mogelijk om video’s lekker voor u zelf te houden. Echter, in beide gevallen is het leuk om uw video heel erg mooi te maken. U kunt video’s bewerken met tekst, muziek en nog veel meer. Dit doet u bijvoorbeeld in Premiere Pro. Wilt u nog meer uit dit programma halen dan er al aangeboden wordt? Dan kiest u voor video transitions for Premiere Pro.

Wat zijn het?

Video transitions en plug-ins zijn pakketten die u kunt downloaden. Wanneer u deze heeft gedownload kunt u deze toevoegen aan het programma Premiere Pro. Hierin kunt u deze pakketten gebruiken. Het kunnen bijvoorbeeld filters zijn of andere bewerkingen die u voorheen nog niet kon doen.

Waar vind ik het?

Wilt u graag deze plug-ins downloaden? Dat is mogelijk op de website Film Impact. Hier vindt u heel veel plug-ins die u vaak gratis kunt downloaden. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en u ontdekt al snel of een pakket iets voor u is of niet. Vragen of advies nodig? Op de website vindt u natuurlijk ook contactgegevens zodat u hulp kunt krijgen van een deskundige medewerker.