Ga naar inhoud

Fillers om rimpels op te vullen

Bent u geïnteresseerd in het nemen van een fillers rimpelbehandeling? Dan verwijzen wij u graag door naar Huisartskliniek.nl. Hier gebeurt de rimpelbehandeling met hyaluronzuur. Dit komt in ons lichaam voor en zorgt ervoor dat we de productie van elastine en collageen aanmaken. Wordt u ouder? Dan neem deze productie af! Met een fillers rimpelbehandeling wordt hyaluronzuur in uw rimpels geïnjecteerd en neemt de productie weer toe! Zo wordt de rimpel opgevuld en wordt de jongere huid gestimuleerd. Zo ziet u er weer jonger en stralender uit.

Veilig en laagdrempelig

De fillers rimpelbehandeling van Huisartskliniek.nl is altijd veilig en wordt laagdrempelig aangeboden. De arts bekijkt samen met u de mogelijkheden, dit gebeurt in een gratis consult. U krijgt hier altijd eerlijk advies hoe de rimpels op de beste manier verwijdert kunnen worden. Ook kunt u met de arts overleggen wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget. De kosten van de fillers hangen af van het soort filler die gebruikt moet worden.

Meer lezen op de website

Om meer te lezen over de fillers rimpelbehandeling verwijzen wij u graag door naar de website van Huisartskliniek.nl. Het is begrijpelijk dat u wellicht nog wat vragen heeft. Schroom dan ook niet om contact op te nemen!