Ga naar inhoud

Fietsen of scooters repareren in Hoofddorp

Bij VVR Parts kunt u voordelig uw fiets of scooter laten repareren? De verleiding is soms groot om de fiets of scooter zelf te repareren en dat kan natuurlijk ook. Maar vergeet niet dat het voor uw eigen veiligheid soms van belang is de reparatie door een deskundige uit te laten voeren. U kunt natuurlijk ook alle onderdelen los kopen, maar de medewerkers van VVR Parts staan graag voor u klaar om uw fiets of scooter te repareren. Lees gauw verder voor meer informatie.

VVR Parts

VVR Parts is gevestigd in Hoofddorp met een grote werkplaats. Heeft u geen tijd om uw vervoersmiddel langs te brengen? Geen probleem, want bij VVR Parts kunt u deze zelfs laten ophalen. Kunt u uw fiets of scooter wel gewoon langs brengen? Dan kan dat tussen 8 uur ‘s ochtends 10 uur ‘s avonds. Het beste is om even te bellen, zodat u gelijk weet of u direct geholpen kunt worden. Zo zijn beide partijen gelijk op de hoogte van de planning en kosten.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met VVR Parts? Aarzel dan niet en bel even. Even langs komen in de winkel is natuurlijk ook altijd mogelijk. Bekijk de website voor meer informatie.