Ga naar inhoud

Feestzaal in Rotterdam

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een feestzaal waar u de trouwerij kunt vieren? U hoeft niet verder te zoeken, want bij ‘t Manneke in Rotterdam heeft dé perfecte trouwlocatie gevonden. Een mooie sfeervolle locatie in een prachtige industriële stad. ‘t Manneke heeft feestzalen speciaal voor trouwerijen en is daarmee een van de weinige die heel specifiek kan inspelen op de wensen van klanten. 

Trouwlocatie

‘t Manneke heeft veel verschillende zalen beschikbaar voor uw feest. Afhankelijk van het aantal gasten kan er worden bepaald welke zalen er in aanmerking komen. Zo zijn er zal voor maximaal 40 personen, maar ook voor groepen tot maximaal 250 personen. Overleg is altijd mogelijk, omdat de mensen van ‘t Manneke er alles aan willen doen om uw trouwerij tot een dag te maken die u nooit meer zult vergeten. Zij neemt gedurende het feest alles uit handen, zodat u kunt genieten van uw eigen trouwerij.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u nog een aantal vragen? Bel dan naar het telefoonnummer dat staat vermeldt op de website van ‘t Manneke. Wanneer u de zalen wilt komen bekijken, wordt het aangeraden een afspraak te maken. Zo staat u niet voor een dichte deur en is er altijd iemand die u kan rondleiden.