Ga naar inhoud

Energielabel

Bent u benieuwd naar hoeveel geld u eigenlijk verspild aan energie op uw kantoor? Wanneer u zich verdiept in dit onderwerp, komt u er al gauw achter dat er manieren zijn om meer inzicht te krijgen in dit energieverbruik. Op welke manier? Een energielabel speciaal voor uw kantoor geeft duidelijk en helder inzicht in uw energieverbruik. Daarnaast geeft het label gelijk aan welke mogelijkheden er zijn om meer energie te besparen. 

Energielabel

Een energielabel is erg handig en kan alleen worden opgesteld door een energieadviseur met een BRL-certificaat. Een energielabel laat u in een ogenblik zien op welke manieren u uw kantoor meer zuinig kunt maken. Dit leidt tot een fijnere werkomgeving voor uw werknemers, minder CO2-uitstoot en lagere energiekosten.

Leverancier

Klimaat Beheer BV kan een energielabel voor u regelen als u daarom vraagt. Het laat direct zien op welke manieren u meer energie kunt besparen. Belangrijk om te onthouden is dat een energielabel maximaal 10 jaar geldig is. Voor Klimaat Beheer BV staan maatschappelijk verantwoord ondernemen en transparant handelen hoog in het vaandel. Zij zullen altijd open en eerlijk met u communiceren over vragen die u heeft. Klimaatbeheersing is namelijk belangrijk voor iedereen en dit belang wordt graag benadrukt door werknemers van Klimaat Beheer BV.