Ga naar inhoud

Eikenhouten tafels de trend voor 2015

De trends voor het jaar 2015 in het interieur zijn bekend. Een belangrijke speler is de eikenhouten tafel. En even eerlijk: wie droomt er nou niet van een mooie tafel in huis? Eikenhout is niet voor niets een populair materiaalsoort. Het staat stoer, blijft lang mooi en is stevig. En wil je een unieke tafel die niemand anders heeft? Laat deze dan speciaal maken door Luc Peters en zijn bedrijf All in one!

Kies ook voor een tafel van eikenhout

De tafel is eigenlijk de plek in huis waar het gezin elkaar ontmoet. Mensen eten er met elkaar en  je kan er lekker lang aan natafelen. Het is dan ook belangrijk dat de tafel een is waar je lekker aan kan zitten en die lang meegaat. Want investeren in meubilair doen we het liefst niet te vaak. Een tafel van eikenhout staat stoer en doet het goed met de andere meubels. Het past zowel in een strak interieur als in een iets meer klassiek of landelijke interieur. Kies er een paar stoelen bij die jij mooi vindt en je eethoek is af!

Luc Peters maakt je tafel naar wens!

Luc Peters is een specialist in het ontwikkelen van de perfecte tafel en maakt jouw tafel dan ook geheel naar wens. Wil je meer weten? Surf naar zijn website voor jouw eiken tafelblad!