Ga naar inhoud

Een snelkookpan of pannenset van Gloudemans

Koken is heel erg leuk om te doen. Je hebt echter de juiste benodigdheden nodig om te kunnen maken wat je wilt en dit ook goed te kunnen bereiden. Dingen die je nodig hebt voordat je begint met koken zijn de ingrediënten, de nodige keukengereedschappen en een recept (in je hoofd of op papier). Andere belangrijke dingen zijn een ruime keuken waar je alles in kwijt kunt en waar je je goed in kunt bewegen. Eén van de belangrijkste keukengereedschappen zijn de pannen. Deze moeten van hoge kwaliteit zijn om goed te kunnen koken. Koop daarom een pannenset van Gloudemans.

De pannen

Twee soorten pannen die u kunt kopen bij Gloudemans zijn de snelkookpan en de braadpan. De snelkookpannen zijn verkrijgbaar in 3 liter of meer. Alle pannen zijn van top kwaliteit. Ze zijn altijd op voorraad waardoor u nooit langer dan 3 werk dagen hoeft te wachten op uw bestelling. De braadpannen zijn ook van top kwaliteit. Ze zijn schikt voor braden, stoven en sudderen. Ze zijn gemaakt van gietijzer en hebben een geëmailleerde laag. De deksel zijn van gietijzer of plaatstaal. De pannen zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen en verkrijgbaar in allemaal verschillende soorten en maten.

Bestellen

Ga naar de website van Gloudemans voor het bestellen van een braadpan of een snelkookpan. Bestellen en betalen gaat allemaal via de internet en gebeurt veilig, makkelijk en snel. Op de website vindt u instructies en het gehele assortiment.