Ga naar inhoud

Een paar dagen eruit? Kies Terschelling

Terschelling, een van Nederlands mooiste eilanden. Want hoewel Terschelling 100% Nederlands is, voelt het toch als buitenland. De sfeer is er rustiger, de mensen zijn relaxder, op Terschelling kan je de tijd nemen om even heerlijk uit te waaien. Ook zin om lekker te nazomeren op Terschelling? Overweeg dan om een huisje te huren op Terschelling. Geniet van de lang gestrekte duinlandschappen, de heerlijke zeelucht en tijd voor jezelf. Terschelling is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend weg.

Pak de fiets!

Gemakkelijk is om op Terschelling lekker de auto te laten staan. Op Terschelling verplaatst men zich op de fiets. U kunt bi j uw huisje of appartement vaak een fiets erbij huren.  Doet u dit via Goudberg appartementen?  Bij hen kunt u de fiets bij het huisje huren. Door via de fiets het eiland te verkennen kunt u optimaal genieten van de omgeving. Er ligt op Terschelling ruim voor 70 km aan fietspaden! Ook is het mogelijk om uw bagage via de boot naar uw verblijf te laten vervoeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een paar dagen Terschelling? Bezoek dan de website van Goudberg en laat u informeren.  Het is mogelijk om via deze website diverse huisjes of appartementen  te reserveren. Nog even en ga dan heerlijk genieten van een paar dagen er tussen uit!