Ga naar inhoud

Een natuurlijke bruine tint

UV-straling is erg slecht voor je huid en al helemaal slecht voor je gezondheid. Toch willen vrouwen én mannen er graag goed uit zien en vaak wordt gelinkt aan het hebben van een getinte huid. Niemand wil namelijk een witte bleekscheet zijn, zoals dat in Nederland wordt genoemd. Je kunt beter niet te lang in de zon liggen, hetzelfde geldt voor de zonnebank. Kies daarom voor een spraytan lotion van Vanitan. Hiermee krijg je hetzelfde effect, maar op een gezonde manier.

Vanitan

Vanitan heeft haar eigen merk met allerlei  huidverzorgingsproducten waaronder spraytan lotion. Dit is een lotion dat ervoor zorgt dat je een natuurlijke bruine tint krijgt. De spraytan lotions zijn gemaakt op waterbasis van van natuurlijke ingrediënten. De producten zijn voor vrouwen én mannen geschikt dus je kunt zelfs delen met je partner.

Bestellen

Op de website kun je het volledige assortiment aan huidverzorgingsproducten van Vanitan bekijken. Zelfs Holland’s Next Top Model maakt gebruik van de producten van Vanitan. Wil je dus net zo’n mooie en stralende huid als de modellen van Hollands’s Next Top Model? Kies dan voor een product van Vanitan en ontdek het zelf!