Ga naar inhoud

Een kans geven

U bent een ondernemer en eigenlijk zoekt u geen werving en selectie finance, maar u bent juist haastig op zoek naar goed talent. U bent een ondernemer die de kans wilt geven aan een jonge professional, wanneer deze tenminste beschikt over de juiste vaardigheden die nodig zijn voor de baan die u aanbiedt. Deze jonge professional heeft bovendien een kans op een vast contract bij uw onderneming, en u wilt hem deze kans geven. Dan zit u bij Brooklyn Finance aan het juiste adres!

Voor jonge professionals

Brooklyn Finance streeft erna om jonge professionals een baan te kunnen geven bij een (grote) onderneming. Te vaak krijgen deze net afgestudeerde studenten geen kansen bij de grote ondernemingen, omdat ondernemers deze groep als een groot risico zien. Ondernemers zijn vaak op zoek naar vaste krachten met ervaring, en dat is juist wat jonge professionals vaak nog niet hebben. Echter moeten jonge professionals natuurlijk wel een kans krijgen, om ervaring op te kunnen bouwen. En Brooklyn Finance vindt dat u hen die kans moeten geven.

Wilt u meer informatie over Brooklyn Finance? Surf dan direct naar de website van de specialist en lees alles over de diensten van Brooklyn Finance! Brooklyn Finance staat voor financieel talent!