Ga naar inhoud

Een heerlijke hot stone massage

Een hotstone massage is een massage die lichaam en geest weer in balans brengt en volledig reinigt en tot rust laat komen. Het zorgt er voor dat alle afvalstoffen het lichaam zullen verlaten en de organen worden gestimuleerd. Op deze manier komt je lichaam volledig tot rust en word alles van binnen uit gereinigd.

Het is jammer dat je voor zulke behandelingen bij een wellness ressort zo ver moet reizen, vaak moet je een aantal kilometers afleggen voordat je kunt genieten van alle rust. De ressorts liggen nooit om de hoek.

Gelukkig bied de Bronsbergen massage in Zutphen aan. Zij bieden niet alleen massages maar ook andere behandelingen. Massages, lichaamsbehandelingen, maskers en allerlei heerlijke wellness activiteiten zodat je volledig tot rust komt. 

De bronsbergen heeft sinds kort een nieuwe eigenaar en dat betekend natuurlijk veel vernieuwing en verbetering aan de bronsbergen. Het wellness zal binnenkort nog beter zijn dan dat het al was en je zult er nog meer van kunnen genieten, daarnaast kun je ook genieten van prachtige overnachtingen en heerlijke maaltijden tijdens je verblijf. Het ligt in het gezellige stadje Zutphen wat voor veel mensen niet ver rijden is. Je kunt dus ook op kortere afstand genieten van een heerlijk wellness ressort.