Ga naar inhoud

Een goochelaar inhuren

Goochelen is iets wat al eeuwenlang gebeurt. Hoe lang goochelen al bestaat en hoe het is ontstaan is echter niet duidelijk. Een theorie is dat Sjamanen het gebruikten om hun macht binnen de bevolking te vergroten. Later werd het een podium- en straatkunst. Goochelen wordt omschreven als iets onmogelijks, iets magisch. De meeste goocheltrucs die worden gedaan zijn vlugge hand- of vingerbewegingen die voor een bedrieglijk of optisch effect zorgen. Het effect waarop wordt gehoopt is verwarring en onduidelijkheid: dat mensen hun ogen niet kunnen geloven. Op deze manier blijft goochelen interessant. Tegenwoordig vind je goochelaars niet meer zomaar op straat, maar kun je een goochelaar inhuren.

 

Waarom een goochelaar inhuren?

Jochem Nooyen is één van de goochelaars die  kunt inhuren. Als u een feest of een evenement organiseert is een beetje entertainment natuurlijk op zijn plaats. Er werd net ook al even genoemd dat goochelen altijd interessant blijft, doordat mensen nieuwsgierig zijn en eigenlijk hopen te ontdekken hoe de truc in elkaar zit. Op deze manier zullen mensen blijven kijken. Dit is natuurlijk het beste stukje entertainment wat u wenst. Jochem heeft al veel prijzen op zijn naam staan als goochelaar, waardoor u ervan bent verzekerd dat de goochelshow fantastisch in elkaar zit.

Huren

Als u interesse heeft kijk dan op de website. Hier vindt u alle informatie en kunt u direct een afspraak maken. U vult zelf op het formulier uw contactgegevens en de plaats en datum in.