Ga naar inhoud

Een doelgericht advies van Bureau Viridus

Bureau Viridus is een ecologisch adviesbureau wat werkt voor uiteenlopende organisaties zoals bedrijven, waterschappen, overheden en nog veel meer. Ze zijn gespecialiseerd in het uitbrengen van een ecologisch advies. Dit geeft weer hoe de flora en fauna in een bepaalde omgeving zijn georganiseerd en wat er zoal leeft. Informatie waarmee u verder kan. Benieuwd naar wat ze voor u kunnen betekenen? Lees dan verder!


Een ecologisch adviesbureau, wat is dat precies?

In iedere omgeving leven dieren, groeien planten en dit brengt het ecologisch adviesbureau in kaart. Dat is handig om te weten om bijvoorbeeld inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden zijn van een bepaald gebied. Ook als je ergens wil gaan bouwen heb je een idee welke leefruimte je daarmee te kort doet en hoe je dit zoveel mogelijk in tact kan houden. Want behalve in kaart brengen wat ergens groeit brengt het bureau ook adviezen uit over hoe je hier het beste mee kan omgaan.

Benieuwd naar uw advies voor een bepaalde omgeving?

Om een idee te krijgen van hoe een advies eruit ziet kunt u op de website kijken. Hier staan diverse voorbeelden van eerder uitgebrachte adviezen van Bureau Viridus. Neem contact op met Bureau Viridus voor uw eigen ecologische advies!