Ga naar inhoud

Een cadeau bestellen en versturen

Wilt u naar iemand een boeket bloemen versturen of doet u met een fles wijn meer plezier? Bij BoeketCadeau bent u aan het juiste adres. Bij BoeketCadeau kunt u bloemen bestellen en laten bezorgen bij het adres dat u opgeeft. Ook kunt u bij BoeketCadeau wijn en andere cadeau artikelen bestellen en laten bezorgen.

De bloemen

BoeketCadeau is een duurzame bloemist met veel ervaring. BoeketCadeau biedt goede service en de beste kwaliteit. Op de site van BoeketCadeau kunt u kant en klare boeketten vinden en bestellen, maar u kunt ook uw eigen boeket samenstellen. In het assortiment vindt u onwijs veel soorten bloemen. Er is altijd wel een geschikt boeket voor elke gelegenheid. U kunt de bloemen nog laten bezorgen op de zelfde dag als dat u ze besteld heeft. BoeketCadeau biedt 100% versgarantie op de bloemen. De boeketten worden in een mooie geschenkdoos afgeleverd en u kunt er nog een mooie kaart bij toevoegen. Naast bloemen kunt u ook wijn bestellen. In het assortiment vindt u diverse wijnen. Voorbeelden zijn Merlot, Chardonnay en Grenache. De wijn is van de beste kwaliteit.

Bloemen en wijn bestellen

Bent u benieuwd naar het assortiment van BoeketCadeau? Ga naar de site en bekijk het aanbod. Op de site kunt u direct bloemen bestellen en wijn bezorgen. Ook vindt u hier meer informatie.