Ga naar inhoud

Een bos bloemen laten bezorgen door boeketcadeau

Als mensen iets te vieren hebben nodigen ze mensen uit. Het is een gewoonte om dan een passend cadeau mee te nemen. Het kan echter voorkomen dat je om welke reden dan ook niet langs kunt komen op bijvoorbeeld de verjaardag. Maar je wilt toch graag een cadeau geven, ondanks dat je niet in de gelegenheid bent om dit zelf te brengen. Een idee is dan om een bos bloemen laten bezorgen. Zo kun je toch nog een persoonlijke felicitatie afleveren.

Boeketcadeau

Bij boeketcadeau kun je heel makkelijk via de website een bos bloemen laten bezorgen. Dit hoeft niet alleen voor een verjaardag, zoals net genoemd. Boeketcadeau heeft bloemen, rozen en boeketten voor elk thema en elke gelegenheid. Je kunt er zelfs bijpassende extra’s bij bestellen. U kunt hierbij denken aan een fles wijn, ballonnen of een doos chocolaatjes. Op deze manier kun je het cadeau nog mooier maken.

Bos bloemen laten bezorgen

Als je wilt bestellen en wilt laten bezorgen bij boeketcadeau klik dan hier. Op de hoofdpagina kun je zien wat de eerstvolgende bezorgmogelijkheid is. Als je op een werkdag voor 12:00 bestelt kan het dezelfde dag nog bezorgd worden, als je op een gewone werkdag voor 17:00 bestelt kan het de volgende dag al bezorgd worden. Dit gebeurt voor slechts €7,95.