Ga naar inhoud

Een betrokken advocatenkantoor

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor dat u  direct helpt met onder andere advies op het gebied van vennootschapsrecht en andere rechtsgebieden of bij het opstellen en beoordelen van contracten? Dan zit u bij Law and More advocatenkantoor Den Haag goed. Law and More is een advocatenkantoor met jarenlange ervaring en heeft een dienstenpakket voor bedrijven. Onder dit dienstenpakket valt onder andere het opstellen, beoordelen en onderhandelen van contracten maar ook word er gericht op procedures en geschillen, juridische vertalingen en trainingen. 

Procedures, contracten en juridisch advies

Law and More kan door middel van juridische adviezen uw onzichtbare wapen op de achtergrond zijn wanneer u dit nodig heeft. Duidelijke en de juiste adviezen zijn daarom ook heel belangrijk voor Law and More, en dit word gewaardeerd door zijn klanten. Dit blijkt door ons vaak aangevraagde juridisch advies. De advocaten van Law and More zijn betrokken en zorgen voor een zorgvuldige behandeling  van uw belangen.

Wilt u graag meer informatie in een Law and More arbeidsrecht advocaat Den Haag? Bekijk dan is de site door bijvoorbeeld op een van de linkjes te klikken. Ook kunt u op de website contact opnemen voor vragen, deze zullen zo spoedig mogelijk beantwoord worden.