Ga naar inhoud

Digitale tachograaf voor inzicht in rijtijden

Bent u werkzaam als transportplanner? Dan weet u hoe belangrijk het is dan chauffeurs altijd op tijd zijn, maar ook goed kunnen rusten tussen het rijden door. De rusttijden van chauffeurs zijn gebonden aan wettelijke regels. En dat is niet zonder reden, immers staat veiligheid altijd bovenaan. Om goed te kunnen plannen welke chauffeur welke opdracht rijdt is het belangrijk om te weten waar de chauffeurs zijn. Maar het is ook belangrijk om inzicht te hebben in de rusttijden. Een apparaat wat hierbij aan kan bijdragen is een digitale tachograaf.

Global Road Systems biedt de tachograaf naar wens

De digitale tachograaf  geeft online een overzicht per chauffeur van de gereden uren, de rij- en rusttijden en ook de locatie waar de chauffeur zich bevindt. Hierdoor is het gemakkelijk om in één systeem vanuit verschillende chauffeurs het overzicht te bewaren. Zonder dit apparaat was het plannen nog nooit zo handig en overzichtelijk.

Ook graag proberen? Neem contact op!

Lijkt het u ook wat om uw chauffeurs met deze digitale tachograaf te laten rijden? Het biedt u een hoop overzicht!  Neem dan contact op via de website en vraag om meer informatie. Bekijk ook de andere producten die worden aangeboden door Global Road Systems.