Ga naar inhoud

Digitaal ondertekenen?

Waarom ga ik mijn documenten voortaan niet elektronisch ondertekenen? Vroeg ik me af toen ik voor de zoveelste keer mijn printer bijvulde met papier. Voor mijn werk moet ik veel documenten onderteken en deze ontvang ik allemaal per e-mail. Deze print ik altijd uit en scan ik weer in, maar dit is zo omslachtig! En het kost me ook een hoop papier.

Het kan bij Evidos!

Ik zocht even wat op internet en kwam terecht bij Evidos. Via hen kan ik gemakkelijk mijn documenten digitaal ondertekenen. Dit werkt super makkelijk en snel. En het bespaart me een hoop papier, wat ik ook milieu vriendelijk vindt. Zo bespaar ik dus tijd, geld én ik denk aan het milieu.

Bij Evidos vindt je allerlei mogelijkheden om gemakkelijk een digitale handtekening te zetten. Bijvoorbeeld door de handtekening rechtstreeks in PDF te zetten, of via een digitale pen waarmee ik overal mijn handtekening zet. Daarnaast heb ik ook de mogelijkheid om via mijn tablet te tekenen. Super makkelijk want zo kan ik zelfs onderweg tekenen.

Wilt u voortaan ook een digitale ondertekening zetten? Bezoek dan de website van Evidos. Daar vindt u alles over het digitaal ondertekenen van documenten. En kunt u snel thuis aan de slag!