Ga naar inhoud

Deze trouwlocatie in Rotterdam is een aanrader

Gaat u binnenkort trouwen? Dat moet de mooiste dag van uw leven worden. Daarom moet er veel geregeld worden en alles wat geregeld wordt moet precies volgens uw stijl en smaak zijn. Bent u nog op zoek naar een locatie? Dan is de kans vrij groot dat deze trouwlocatie in Rotterdam geschikt is voor u. Lees snel verder waarom deze locatie zo speciaal is.

Over de locatie

De locatie waar ik het over heb heet The Boathouse Kralingen. Deze locatie ligt aan het prachtige water van Kralingen. Dit betekent een prachtig uitzicht. U kunt van dit prachtige uitzicht genieten vanaf de locatie, omdat de locatie grotendeels uit glas bestaat. Alleen maar hele grote ramen. Dit betekent dat u lekker binnen zit, maar toch kunt genieten van de prachtige bomen en het water. Ideaal dus. De locatie kan een aantal honderd mensen houden, maar is ook geschikt voor de kleinere feesten. De locatie kan opgedeeld worden door de verschillende verdiepingen en schuifwanden.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen over de locatie? Of wilt u direct de locatie boeken voor uw feest? Op de website vindt u informatie, foto’s en kunt u contact opnemen met het personeel zodat ook u The Boathouse Kralingen kunt huren.