Ga naar inhoud

De kappersakademie

Bent u op zoek naar een kappersopleiding in de regio van Arnhem? Dan bent u aan het juiste adres bij de Kapakademie! Deze kappersopleiding is gevestigd in Westervoort en biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een gerespecteerde kappersopleiding in de regio Arnhem. De kappersopleiding staat dan ook beter bekend als de kappersopleiding Arnhem, omdat vele studenten uit Arnhem speciaal naar Westervoort komen voor deze opleiding.

Niveau 2 en 3

De kappersopleidingen die u worden aangeboden door Kapakademie zijn opleidingen op niveau 2 en 3. Bij niveau 2 volgt u een studie van een jaar tot Junior Kapper. Bij Niveau 3 bent u in 2 jaar een zelfstandig werkende kapper. De vaardigheden leert u in 3 dagen les en enkele praktijkdagen die u in een echte salon zult gaan volgen. Beide opleidingen zijn in het bestand van het Ministerie van Onderwijs in Den Haag opgenomen. Hierdoor krijgt de student de mogelijkheid om een aanvraag te doen voor studiefinanciering en deze te ontvangen. Ook is het mogelijk om een aanvraag te doen voor de ov-studentenkaart, waardoor u nooit hoeft te betalen voor het reizen met het openbaar vervoer naar uw kappersopleiding.

Meer weten

Wilt u meer weten over de Kapakademie? Surf dan direct naar hun website en lees hier alles over uw mogelijkheden voor deze studie!