Ga naar inhoud

De Hanzestad Zutphen

Wilt u graag een bezoek brengen aan een Hanzestad met een rijke historie? Dan moet u zeker eens naar Zutphen toe gaan. Zutphen is een prachtige oude Hanzestad met een rijke historie waar genoeg te bezichtigen en te beleven valt. Het is zeker de moeite waard om een keer een bezoek te brengen aan deze stad. 

Over Zutphen

Zutphen kent een rijke historie en trekt jaarlijks veel bezoekers. Deze bezoekers brengen graag een bezoek aan een van de vele monumenten die de stad kent. Er zijn bijvoorbeeld vele kerken overeind gebleven die de moeite waard zijn om te bezoeken. En als het lekker weer is kunt u onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk vertoeven op de schitterende markt.

Bezoeken

Bent u benieuwd geworden en wilt u graag een bezoek brengen aan Zutphen? Voordat u gaat is het wellicht handig om eens een bezoek te brengen aan de website van Zutphen Bruist om zo meer informatie in te winnen. Hier vindt u  onder andere meer informatie over de stad en kunt u kijken wat voor een winkels u hier kunt vinden. Zo kunt u via de website alvast meer te weten te komen over de stad en daarnaast kunt u bijvoorbeeld zien wat voor een juweliers in Zutphen zitten.