Ga naar inhoud

Daten met een beperking is mogelijk via Onbeperqt

Heb je een beperking? Dan is het soms best lastig om een leuke date te vinden. Gelukkig is er nu een website waar mensen met een beperking een leuke date kunnen vinden. Onbeperqt is een website die speciaal is ingericht voor deze mensen en waar iedereen een leuke date kan vinden. Het werkt eenvoudig en is betrouwbaar. Lijkt het je wat? Surf dan naar de website van Onbeperqt.

Registreren is geheel gratis

Het is best spannend als je voor het eerst op een datingssite komt. Gelukkig is de drempel bij Onbeperqt laag, je kan namelijk direct jezelf aanmelden via de website. En het registreren op Onbeperqt is geheelĀ  gratis. Als je iemand ziet die je leuk vindt kan je een zogenaamde Qute sturen. Deze Qute is voor de ander een aanwijzing dat je hem of haar ziet zitten. Dit kan leiden tot een chatgesprek met elkaar. En als je elkaar echt leuk vindt? Dan is het misschien best een idee om een keer wat af te spreken om elkaar nog beter te leren kennen.

Aanmelden? Surf naar de website!

Ben je nieuwsgierig geworden? Surf naar de website en wie weet ontmoet jij wel iemand die bij je past! En kan ook jij daten met een beperking.