Ga naar inhoud

Catering van de Heideroos

Geeft u een feest, dan kan een catering niet ontbreken. Lekker eten hoort er natuurlijk bij. Bent u op zoek naar een catering in de buurt van Zutphen? Bij de Heideroos bent u dan aan het juiste adres. De Heideroos voorziet u en uw gasten van een eerste klas catering van topkwaliteit.

De Heideroos

De Heideroos staat bekend als de eersteklas cateraar. Zij nemen voor u alles uit handen en voorzien uw gasten van culinaire verrassingen. De Heideroos is de cateraar in Zutphen en staat graag voor u klaar. Ze bieden voor elk budget en voor elke gelegenheid een culinaire catering. U bepaalt zelf wat uw gasten te eten krijgen en samen met de Heideroos stelt u een heerlijk buffet samen. U heeft keuze uit bijvoorbeeld een warm buffet, koud buffet, hapjes buffet, een 3 tot 7 gangen diner, barbecue arrangement, koffietafel en luxe broodjes en nog veel meer. Ook kunnen ze bij de Heideroos zorgen voor de aankleding en vriendelijke bediening.

Informatie

Bij de buffetten wordt gratis buffetlinnen, borden, bestek, servetten en tafels geleverd. Op de site van de Heideroos kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Ga dan naar de site of neem contact op met de Heideroos.