Ga naar inhoud

Camping de Marshoeve op de Veluwe: vakantie in eigen land

Vakantie is iets waar we allemaal naar uit kijken. Hierdoor is het niet een keuze die we zomaar maken. We willen dat onze vakantie perfect wordt. Als u kinderen heeft kan het lastig zijn om naar het buitenland te gaan. Kinderen kunnen niet lang reizen en u heeft geen idee hoe ze reageren op een vliegreis. Misschien lijkt het niet aantrekkelijk, maar een vakantie in Nederland is helemaal geen gek idee. Als u in Nederland wilt blijven en rekening wilt houden met uw kinderen en huisdieren, dan moet u zeker naar Camping de Marshoeve op de Veluwe.

Waarom deze camping?

Deze camping ziet er fantastisch uit en is geschikt voor mens en dier. Ten eerste zijn de staanplaatsen zeer ruim, waardoor u er met uw gezin makkelijk een tijd kunt vertoeven. Voor de kinderen is een groot speelveld, verschillende speeltuinen en een recreatieruimte waar onder andere door het recreatieteam leuke dingen worden georganiseerd. Voor u en uw kinderen is er een prachtig zwembad. De toiletgebouwen en de wasserette staan op een makkelijk te bereiken plaats en zijn zeer netjes en comfortabel. Voor uw hond zijn er speciale hondentoiletten. Geen zin om te koken? U kunt in het eetcaf├ę heerlijk eten met de familie.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent in Camping de Marshoeve, ga dan naar de website. U kunt online een brochure aanvragen of direct reserveren voor u en uw gezin.