Ga naar inhoud

Buitenbioscoop huren of eigen gametoernooi organiseren

Bijna iedereen vindt films kijken leuk. Vooral als het in de bioscoop is. Hoe leuk zou het zijn als je een bioscoop bij je thuis hebt waar jij en al je vrienden een goede film kunnen kijken? Het is natuurlijk niet echt haalbaar om een bioscoop in je huis te bouwen, maar je kunt er best eentje huren voor een dag. Deze kun je buiten neerzetten en lekker op een warme zomeravond een film kijken of je zet de apparatuur in een donkere ruimte in huis, waardoor je elk moment van de dag een film kunt kijken. Een buitenbioscoop huren en meer kan bij Movie5.

Buitenbioscoop huren

Een buitenbioscoop huren kan voor 50 tot 150 personen. Ideaal dus voor een bioscoop avondje met al je vrienden en familie, je sportclub of misschien de hele buurt. De bioscoop kan opgebouwd worden in een donkere ruimte of buiten voor in de avond. De opbouw en afbouw van het scherm, de beamer en de geluidsinstallatie wordt helemaal geregeld door Movie5. Dit gebeurt allemaal binnen 20 minuten. Daarna kunt u heerlijk film kijken op het scherm van 3 bij 2 meter. Voor de bioscoop betaalt u slechts 495 euro exclusief transportkosten.

Andere mogelijkheden

Naast het huren van een buitenbioscoop kun je ook je eigen gametoernooi organiseren bij Movie5. Lees op de website alle verschillende mogelijkheden van de bioscoop en het gametoernooi en organiseer een prachtige avond voor vrienden en familie.