Ga naar inhoud

Bij t Manneke een zaal huren in Rotterdam

Bent u dol op de landelijke stijl? Organiseert u voor binnenkort een feestje en wilt u die landelijke stijl graag terug laten komen? Woont u ook nog eens in de omgeving van Rotterdam? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij t Manneke kunt u een zaal huren in Rotterdam in landelijke stijl. Hier bent u van harte welkom! T Manneke is een zaalverhuurder in een prachtig verbouwde boerderij. Deze boerderij ligt op 9 kilometer afstand van Rotterdam, in een landelijke omgeving. Hier geniet u dus optimaal van het buitenleven. 

T Manneke als vergaderruimte

Gaat u binnenkort vergaderen met uw team of met partners en wilt u graag eens in een andere omgeving zitten? Ook dan raden wij t Manneke aan u aan. Hier kunt u namelijk optimaal vergaderen in een heerlijk ontspannende omgeving. Een nieuwe omgeving kan zorgen voor meer creativiteit. Dus het is altijd raadzaam om zo nu en dan eens van vergaderlocatie te wisselen! Zo haalt u het meest optimale resultaat uit uw vergadering.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over t Manneke? Surf dan naar hun website. Heeft u vragen en / of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen. T Manneke helpt u graag verder.