Ga naar inhoud

Belgische producten in het buitenland?

Gaat u binnenkort voor een lange tijd naar het buitenland? Dan kan dit twee dingen betekenen. Of u neemt zoveel spullen uit Belgie mee dat u nooit zonder u lievelingsproducten komt te zitten, of u moet het doen met de producten die u in dit land kunt kopen. Eigenlijk is beide niet een goede optie. Gelukkig is er stiekem nog een derde optie. U kunt namelijk, terwijl u in het buitenland zit, genieten van Belgische producten. Dit door te bestellen bij Dutch Expat Shop.

Hoe werkt het?

Dutch Expat Shop is een webwinkel met ontzettend veel producten die te koop zijn in Nederland en Belgie. Dit zijn hele typische producten zoals hagelslag en drop, maar ook producten waar u vaak niet aan denkt. Er is veel wat u in het buitenland niet kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan uw favoriete maandverband of de kindervoeding die u altijd gebruikt. Vanaf nu hoeft u nooit meer zonder, want u kunt overal ter wereld een bestelling laten bezorgen bij Dutch Expat Shop. Buiten de EU is dit met BTW en door te delen met andere kunt u verzendkosten besparen.

Contact opnemen

Vragen of problemen? Dan kunt u altijd contact opnemen met Dutch Expat Shop via de website en de contactgegevens op de website.