Ga naar inhoud

Be your balance kan helpen om bij je gevoel te komen

Wil je graag bij je gevoel komen, maar weet je niet hoe? Kies dan voor Be your balance. Hier kan je terecht als je graag bij je gevoel zou willen komen. Als je jezelf leert kennen kom je erachter wat je echt wilt en je leert talenten van jezelf te ontdekken. 

Investeren

Er zijn meerdere mogelijkheden om te investeren in jezelf. Zo kan je hier bijvoorbeeld terecht om kracht en authenticiteit te ontwikkelen. Daarnaast kan je hier ook terecht voor individuele gesprekken met een coach. Hier kan je kiezen om dit op een dag te doen of een heel weekend. Als u kiest voor het weekend heeft u elke dag een gesprek met een coach. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om een groepssessie te volgen. Als u ervoor kiest om te investeren zul je merken dat je zult groeien.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en zou je graag meer te weten willen komen over zelfontwikkeling bij Be your balance? Klik dan hier. Hier kan je op je gemak alle mogelijkheden bekijken. Als je dan een intakegesprek wilt aanvragen kan je het formulier invullen dat op de website staat. Je kan ook gewoon bellen naar het telefoonnummer dat op de website staat vermeld.