Ga naar inhoud

Bang voor de tandarts? Niet nodig bij Tandzorg Capelle!

Help! Er staat weer een tandartsbezoek gepland in de agenda. Veel mensen zijn toch een beetje bang voor de tandarts en zien er tegenop om hier op bezoek te gaan. Als er zelfs al een afspraak staat gepland. In de praktijk blijkt dat angst voor de tandarts helemaal niet nodig is! Zeker niet bij de tandarts in Krimpen aan den Lek.


Waarom zou je bang zijn voor de tandarts?

Vaak blijkt dat slechts het schoonmaken en checken op gaatjes in het gebit een aantal minuten duurt. Pas bij een grotere behandelingen ben je iets meer tijd kwijt. Veel  tandartsen zijn er tegenwoordig in gespecialiseerd om clienten rustig te houden, want veel mensen koesteren toch enige angst voor de tandarts. Ook bij Tandzorg Capelle streven ze naar een rustige behandeling en werken ze klantvriendelijk, want ook dit is een belangrijk aspect van het tandartsenvak.

Wat doen ze nog meer?

Behalve de gebruikelijke controles en het reinigen van het gebit kan je bij Tandzorg Capelle ook terecht voor vullingen, kunstgebitten, cosmetische behandelingen, kronen en nog veel meer. Een prettig idee dat u niet snel doorverwezen hoeft te worden maar dat de tandarts zelf zoveel mogelijk kan behandelen. Voor meer informatie over Tandzorg Capelle gaat u naar de website van deze tandarts in Capelle aan den Ijssel.