Ga naar inhoud

B2BIncasso voor al uw vorderingen

Uit onderzoek blijkt dat één vierde van de faillissementen veroorzaakt wordt doordat klanten te laat of helemaal niet betalen. Het is daarom belangrijk om dit (vroegtijdig) op te lossen. Als u zelf al meerdere malen heeft geprobeerd om door te dringen tot de niet-betalende klant en u de hoop bijna heeft opgegeven is het tijd dat u de hulp van een incassobureau gaat inschakelen. B2BIncasso zorgt ervoor dat de niet-betalende klant snel het nog te betalen bedrag op uw rekening zal storten.

Waarom B2BIncasso?

B2B Incasso onderscheidt zich op een aantal vlakken van andere incassobureau’s. Ten eerste zult u te maken krijgen met slechts 1 contactpersoon. Deze contactpersoon is tevens uw advocaat. Doordat u te maken krijgt met 1 contactpersoon verloopt de communicatie snel en is er extra veel persoonlijk contact. Binnen 24 uur zult u antwoord krijgen op uw vraag. Deze persoon zal uw situatie goed bekijken en daar een unieke aanpak voor zoeken. Door de vele ervaring van de advocaten is er een hoog slagingspercentage aanwezig.

Contact opnemen

Als u contact op wilt nemen met dit incassobureau in Breda, ga dan naar de website. Hier vindt u alle contactgegevens en nodige informatie. U kunt het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.