Ga naar inhoud

Allermooiste vakantiepark in Limburg

Het allermooiste vakantiepark in Limburg heet Recreatiepark de Leistert. Dit park beschikt over vele overnachtingsmogelijkheden. Zo kunt u hier logeren in een bungalow of op de camping. De camping van Recreatiepark de Leistert heeft maar liefst vijf sterren en de titel ‘Best Camping’. Beide verkregen van de ANWB. Hier kunt u genieten van een heerlijke welverdiende vakantie met bijvoorbeeld uw gezin. U krijgt hier een heerlijk uitgerust vakantiegevoel. Ga ook voor een vakantie om nooit meer te vergeten en boek uw plekje op de website van Recreatiepark de Leistert.

Heel veel leuke activiteiten

Naast de vele faciliteiten op het park treft u hier ook vele activiteiten aan. Bij Recreatiepark de Leistert vinden ze dat een vakantie niet compleet is zonder de mogelijkheid te hebben om even lekker te zwemmen. Daarom treft u hier dan ook een subtropisch zwemparadijs aan met buiten een verwarmd buitengolfslagbad. Ook zijn er vele activiteiten in het overdekte Plaza. Denk dan aan indoor speeltoestellen, bowlingbanen en een sportcafé.

Reserveer uw plek op de website

Wilt u een plekje reserveren op de camping of in één van de andere overnachtingsmogelijkheden? Surf dan naar de website van Recreatiepark de Leistert. Wij wensen u een hele  fijne vakantie toe!